Відсіч буде найжорсткішою - Лукашенко шокував світ безсоромними погрозами
Категорія
Світ
Дата публікації

Відсіч буде найжорсткішою - Лукашенко шокував світ безсоромними погрозами

Відсіч буде найжорсткішою - Лукашенко шокував світ безсоромними погрозами
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко у своєму стилі почав знову погрожувати мітингувальникам. Чинний президент підкреслив, що відповідальність несуть, як організатори несанкціонованих акцій, так і пересічні учасники. Про це білоруський лідер повідомив під час звернення до білоруського народу та парламенту, передає ONLINE.UA з посиланням на "БелТА".

"Ми нікому не закриваємо рот. Будь-яка критика, будь-які думки, будь-які суперечки – все можливо, але в рамках закону. Ми не вимагаємо нічого надприродного: виконуй закон, який діє у країні. А якщо порушив, реакція буде миттєвою, відсіч – найжорсткішою", - почав погрожувати президент Білорусі.

На переконання Олександра Лукашенка, свою позицію потрібно демонструвати не на акціях протесту, а на виборчих дільницях.

"Ті, хто вже на електоральній стадії робить ставку на протистояння, ділить народ на своїх і чужих, розірвуть спочатку суспільство, потім країну на частини", – додав білоруський лідер.

Варто також звернути увагу на те, що 24 липня Олександр Лукашенко зважився на несподіване зізнання — він наголосив, що може залучити збройні сили для наведення громадського порядку в країні. За його словами, він не хотів би цього робити, але "всяке можливо". За словами скандального політика, усі війни зараз починаються з вуличних протестів, демонстрацій.

"Держсекретар США правильно сказав, що всякі війни зараз починаються з вуличних протестів, демонстрацій, потім майдани. На майдан, якщо своїх немає (у нас замало "майданутих"), їх підтягнуть збоку. Це професійні військові, бандити, які спеціально готуються, в основному, в рамках ПВК (приватні військові компанії, — ред.) по всьому світу, і заробляють великі гроші на провокації в тих чи інших державах", — заявив білоруський лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Лукашенко виступив з черговою скандальною заявою про Україну - цього разу він почав критикувати рішення команди Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?