Відстає від графіка, але йде за планом — Резніков про контрнаступ ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Відстає від графіка, але йде за планом — Резніков про контрнаступ ЗСУ

Відстає від графіка, але йде за планом — Резніков про контрнаступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Глава Міноборони Олексій Резніков визнав, що український контрнаступ відстає від графіка. Але просування ЗСУ йде за планом, впевнений міністр.

Джерело: CNN

Просування ЗСУ йде за затвердженим планом — Резніков 

Міністр оборони дав коментар з цього приводу CNN.

Резніков наголосив, що «не турбується» щодо контрнаступу, бо він іде за планом. Міністр також назвав помилковим «уявлення про те, що кожен контрнаступ має бути швидким».

Глава Міноборони назвав кілька причин, через які контрнаступ може бути повільнішим, ніж передбачалося. Це брак боєприпасів, артилерійських снарядів, артилерійських систем, систем ППО.

Питання в тому, що у нас також дуже довга лінія фронту. І проти нас велика кількість ворогів. Тож це війна, а не комп’ютерна гра, — сказав він.

Також, за словами міністра, росіяни замінували велику кількість територій, і ці лінії оборони «дуже важко прорвати». Тому українські сили просуваються повільно і готують коридори для «реального наступального руху».

Наші генерали, наші командири бачать реальну ситуацію на полі бою. І ще раз маю повторити, що головна цінність для нас — це життя наших солдатів, — зазначив Резніков.

Головнокомандувач ЗСУ Залужний про український контрнаступ

Раніше головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний говорив, що його «злять» слова про те, що український контрнаступ іде «повільніше, ніж очікувалося». Генерал додав, що кожен звільнений метр «дається кров’ю» українським військам .

21 липня Володимир Зеленський заявив, що контрнаступ ЗСУ просувається повільними темпами, тому що операція розпочалася пізніше, ніж планувалося.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?