Відставка генпрокурора: у Зеленського назвали головні претензії до Рябошапки
Категорія
Політика
Дата публікації

Відставка генпрокурора: у Зеленського назвали головні претензії до Рябошапки

Відставка генпрокурора: у Зеленського назвали головні претензії до Рябошапки
Джерело:  24 канал

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав генпрокурора Руслана Рябошапку посадовцем, до якого є найбільше претензій серед керівників правоохоронних органів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами політика, йдеться перш за все про роботу прокурора щодо справи експрезидента Петра Порошенка.

Арахамія готовий особисто голосувати за відставку Рябошапки під час засідання Верховної Ради 5 березня. Він пояснив це відмовою очільника ГПУ підписувати підозру Порошенкові.

Нагадаємо, у середу, 4 березня, народні депутати підтримали звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука та, відповідно, всього уряду. Це засідання скликав особисто президент Володимир Зеленський.

Наступним голосуванням депутати затвердили новий уряд під очільництвом Дениса Шмигаля — бізнесмена та колишнього голови двох обласних адміністрацій.

Вже 5 березня Рада збереться на нове позачергове засідання. Там будуть вирішувати долю керівництва правоохоронних органів, зокрема — генерального прокурора.

Як повідомляв ONLINE.UA, Рябошапка вперше відреагував на гучні звинувачення з боку народних обранців в українському парламенті. Він відкидає чутки про те, що в Офісі глави держави Володимира Зеленського від нього вимагали підписати підозри колишньому президенту Петру Порошенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?