Відставка Гончарука: Рада оприлюднила важливий документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Відставка Гончарука: Рада оприлюднила важливий документ

Відставка Гончарука: Рада оприлюднила важливий документ
Джерело:  online.ua

Пресслужба Верховної Ради України оприлюднила постанову про звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт парламенту.

Документ отримав номер 3158. Його внесли народні депутати, які входять у Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку й містобудування.

"Відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 та частини другої статті 115 Конституції України Верховна Рада України постановляє: Прийняти відставку Прем’єр-міністра України Гончарука Олексія Валерійовича", - зазначає постанова.

Нагадаємо, напередодні профільний комітет рекомендував парламенту ухвалити рішення про відставку голови Кабінету міністрів. Відповідне рішення також підтримала домінуюча в парламенті фракція "Слуга народу" під час засідання ввечері 3 березня.

Згадане засідання фракції відвідав також президент Володимир Зеленський. Учасники схвалили рішення про жорстке перезавантаження уряду. Оновиться не тільки керівництво, але й склад багатьох міністерств.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Кабміну Олексій Гончарук неочікувано для всіх написав заяву про відставку. Новим главою уряду найімовірніше стане Денис Шмигаль, який наразі є віцепрем'єр-міністром та міністром розвитку громад і територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?