Відставка Гончарука: у Зеленського виступили з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Відставка Гончарука: у Зеленського виступили з гучною заявою

Відставка Гончарука: у Зеленського виступили з гучною заявою
Джерело:  interfax.com.ua

Перший заступник голови парламентської фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко виступив з важливою заявою. Він наголосив, що для відставки очільника Кабміну Олексія Гончарука немає підстав. Про це він повідомив журналістам у кулуарах ВРУ, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Пропонувалися (на засіданні фракції" Слуга народу ") якісь емоційні кроки: "А давайте висловимо щось там", але фракція не підтримала це. Це не обговорення, виглядає це так: "А давайте терміново знімати Гончарука! Хто за?". 5 рук піднялося. Це емоційна реакція депутатів, які себе вважають опозиційними до уряду", - заявив нардеп.

Окрім того, він наголосив, що наразі немає ні причин, ні законних підстав для того, щоб відправити уряд Гончарука у відставку. За словами Корнієнка, щодо висловлення недовіри, то це буде порушенням Конституції, і "Слуга народу" на таке не піде.

Політик також попередив, що відставка уряду спровокує політичну кризу в Україні, яка країні точно не потрібна. Нардеп підкреслив, що уряд Гончарука має продовжувати працювати.

"Я думаю, що уряд повинен працювати і виконувати ті завдання, які він виконує, а також більше займатися безпекою, зокрема, своїх внутрішніх розмов і займатися економікою. Ці розмови, вони ж про економіку".

Варто звернути увагу на те, що згідно з українським законодавством, питання про відставку уряду не можна розглядати протягом року з моменту затвердження програми діяльності Кабміну. Таким чином, уряд Гончарука має імунітет до жовтня 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, 16 січня Гончарук терміново звернувся до усіх українців  з важливою заявою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?