Відверта заява Авакова про поліцію та реформу схвилювала соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Відверта заява Авакова про поліцію та реформу схвилювала соцмережі

Відверта заява Авакова про поліцію та реформу схвилювала соцмережі

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що поліцейська реформата створення "нової поліції" проходить непросто і з помилками, але з кожним днем ​​правоохоронці стають краще.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Шлях, який ми обрали, створюючи замість радянської постянуковичевської міліції Нову поліцію - непростий. Це шлях творення і надзусиль, шлях помилок і волі до їх подолання. Шлях очищення і шлях віри. І це не короткий шлях - не варто обманювати себе. Нова поліція, яку ми будуємо, це перш за все, люди, що ввібрали в себе ключове - компетентність і ключову парадигму - служити і захищати просту людину. Шлях реформи - це шлях виховання таких поліцейських в новому середовищі законодавчих процедур і системи правил", - написав він.
Глава МВС заявив, що такі інциденти, як  вбивство жителя Кривого озера, в якому звинувачують поліцейських, або  бездіяльність правоохоронців під час п'яного дебошу мажорів в центрі Миколаєва  - це недолік "поліції, що перероджується".
"Звертаюся до вас, тих, хто щиро, як і я, засмутився через інциденти в Миколаївській області, та й по інших недоліках поліції, що перероджується - не розчаровувайтеся, і не втрачайте віри, це реальний процес реформи, очищення і хворобливого переходу від старого до нового. Так, нове ще крихке і часто слабо, але з кожним днем ​​ми стаємо міцнішими! Треба просто робити висновки з поточних реалій і помилок, звільнятися від тих, хто дискредитує нашу справу людей і... робити те, що повинен! Ми робимо все правильно, іншого шляху до побудови адекватної правоохоронної системи, яка слущить людям - немає! Тільки крок за кроком - десятками напрямів", - зазначив Аваков.
Варто зазначити, що користувачі мережі розділилися в думці щодо заяви Авакова. Одні підтримують міністра і вірять в реформу поліції, інші, навпаки, критикують.
Anastasia Deeva: "Чудовий пост! І закладена цеглинка змін в кожному напрямку, а разом вони створюють фундамент, нових цінностей і нових смислів".
Борис Шестопалов: "І дуже хочеться вірити в хороше..."
Mykola Matijchuk: "Атестація. Це множник на нуль. Зробіть щось з цим. Просто нестерпно дивитися на цей процес без будь-якої підтримки від громадськості".
Фелікс Коршиков: "Та дайте їм, нарешті, електрошокери, відразу половина проблем відпаде!"
Раніше повідомлялося, що  учасників п'яного дебошу в центрі Миколаєва, які стали фігурантами великого скандалу, відправили під домашній арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?