Вихідні на Новий рік 2019: скільки днів відпочиватимуть українці
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні на Новий рік 2019: скільки днів відпочиватимуть українці

Вихідні на Новий рік 2019: скільки днів відпочиватимуть українці
Джерело:  online.ua

В Україні затвердили графік вихідних на Новий рік 2019 і Різдво. На новорічно-різдвяні свята українців чекатимуть двоє триденних канікул, повідомляє ONLINE.UА.

Вихідні на Новий рік 2019 та Різдво

На Новий рік 2019 українці відпочиватимуть три дні - з 30 грудня по 1 січня включно. Правда, 31 грудня, яке випадає на понеділок і не є офіційним вихідним днем, доведеться відпрацювати в суботу, 29 грудня.

На Різдво українців також чекають додаткові вихідні, причому і в грудні 2018 року, і в січні 2019 року. У зв'язку з затвердженням в календарі державних свят України Католицького Різдва, в кінці грудня українцям випала можливість відпочивати три дні поспіль - з 23 по 25 число. 24 грудня (понеділок) пропонується відпрацювати в суботу, 22 числа.

Православне Різдво Христове 2019 відзначається 7 січня. Цей день випадає на вівторок, тому вихідні також триватимуть для українців три дні - з 5 по 7 січня включно.

Вихідні та робочі дні у січні 2019 року

Виробничий календар України на січень 2019 року передбачає тільки два офіційних вихідних дні - 1 та 7 січня. У зв'язку з цим в українців буде 10 вихідних в першому місяці нового року. Але при цьому не варто забувати про такі чарівні свята, як Старий Новий Рік і Водохреща, хоч вони і не зазначені в офіційному календарі вихідних.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як українці будуть відпочивати в грудні 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?