Вихідні на Новий рік 2021: як будуть відпочивати українці на свята
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні на Новий рік 2021: як будуть відпочивати українці на свята

Вихідні на Новий рік 2021: як будуть відпочивати українці на свята
Джерело:  online.ua

Новий рік і Різдво в 2021 році, як і в попередні роки, вважаються довгоочікуваними святами українців. І не тільки тому, що всі втомилися від неприємних сюрпризів господара поточного року Білого Щура. У ці свята як діти, так і дорослі, чекають справжнього дива і чарів. До настання Нового року залишилося не так багато часу, тому пора планувати зимові канікули. І допоможе в цьому кадендар вихідних, затверджений урядом. У ньому передбачені додаткові вихідні на Новий рік 2021 та Різдво, на які можуть розраховувати українці, щоб спланувати відпочинок. Скільки триватимуть новорічні та різдвяні вихідні, як будуть відпочивати українці на свята, повідомляє ONLINE.UA.

Новий рік 2021 настане в п'ятницю, тому українці відпочиватимуть три дні - з 1 по 3 січня включно. Таким чином для новорічних розваг у всіх будуть 3-денні канікули. 31 грудня, який випадає на четвер, буде скороченим на 1 годину.

Вихідні на Різдво 2021 будуть довше на один день. На різдвяні свята в українців очікують 4-денні канікули - з 7 по 10 січня включно. Робочу п'ятницю, 8 січня, рекомендується перенести на суботу, 16 січня. Робоча субота, в яку потрібно буде відпрацювати день різдвяних канікул, вважається передсвятковою, а значить робочий день буде скорочений на 1 годину.

Перед Новим роком 2021 грудні в українців будуть ще одні 3-денні канікули. Відпочивати будемо в п'ятницю, 25 грудня, в день католицького Різдва. Це свято внесено до календаря державних свят, тому громадяни України відпочивають в цей день.

Нагадаємо, Новий рік 2021 настане під заступництвом Білого Металевого Бика за східним календарем. За прогнозом астрологів, цей рік, враховуючи і характер господаря року, буде благополучним і плідним. У наступному році всім доведеться наполегливо, чесно і відповідально працювати не покладаючи рук заради досягнення поставлених цілей. Але все, що ви вкладете в себе і свою сім'ю, повернеться в подвійному розмірі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, чий рік 2021 буде за східним календарем і як його правильно зустріти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?