Вихідні у зоні АТО: у лікарню Дніпра госпіталізували 6 важкопоранених військовослужбовців
Категорія
Події
Дата публікації

Вихідні у зоні АТО: у лікарню Дніпра госпіталізували 6 важкопоранених військовослужбовців

Вихідні у зоні АТО: у лікарню Дніпра госпіталізували 6 важкопоранених військовослужбовців
Джерело:  online.ua

Головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив, що за вихідні у лікарню госпіталізували шістьох важкопоранених бійців АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на "112 Україна".

"Вихідні дні були важкі. У лікарні ми прийняли 6 "важких" бійців з кульовими і мінно-вибуховими пораненнями, надаємо їм допомогу в реанімаційному відділенні. Вчора в 19:00 доставили останнього пораненого з важким кульовим, швидше за все снайперським пораненням голови, - куля прошила потилицю зліва направо і зараз наші лікарі-реаніматологи, нейрохірурги роблять все можливе, щоб його врятувати", - зазначив Риженко.

Читайте також: Врятував цілий батальйон: в мережі з'явилася яскрава розповідь про бійця АТО

Головний лікар додав, що наразі медзаклад працює в екстреному режимі, однак ресурсів і ліків поки вистачає.

"Працюємо в екстреному варіанті, в режимі "очікування", все робимо для того, щоб хлопці виживали, хоча поранення вкрай складні. Ресурсів, ліків, крові вистачає, тільки за ці дні ми перелили крові більше 10 літрів. Всі хлопці надходять з величезною крововтратою. Поки для поранених в нашій лікарні є все", - сказав Риженко.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом доби на Донбасі бойовики влаштували 63 обстріли, внаслідок яких один український воїн загинув і ще семеро отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?