Вихідні в червні 2019: скільки днів будуть відпочивати в Україні
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Вихідні в червні 2019: скільки днів будуть відпочивати в Україні

Вихідні в червні 2019: скільки днів будуть відпочивати в Україні
Джерело:  online.ua

Цьогорічний червень приніс українцям відразу кілька приємних несподіванок. Через наявність у цьому місяці відразу двох офіційних свят, кількість вихідних та святкових днів збільшиться відразу до 12, повідомляє ONLINE.UA. Однак, заради уникнення непорозумінь, краще заздалегідь з’ясувати, який робочий тиждень буде скороченим.

Цьогоріч релігійне свято Трійці припадає на 16 червня. Оскільки Трійця є офіційним державним святом, яке припадає на неділю, це означатиме, що наступний понеділок теж буде вихідним днем. Адже за законами України, якщо святковий день потрапляє на неділю, це означає, що додатковим вихідним днем стане найближчий понеділок.

Наступна значуще для всіх українців свято, що відзначається в червні 2019 року – День Конституції України. Цей святковий день припадає на п’ятницю, 28 червня. Важливо пам’ятати, що передсвятковий робочий день 27 червня буде скорочено на одну годину.

Таким чином, в червні 2019 року українці будуть мати довгі вихідні кожні два тижні. Відпочинок три дні поспіть чекатиме на всіх 15, 16 та 17 червня, а також 28, 29 та 30 червня. У липні таких подарунків, на жаль, чекати не доведеться.

Нагадаємо, що на днях в уряді повідомили про суттєву зміну кількості багатодітних сімей в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?