Вихідні в квітні 2019: як будуть відпочивати українці на Великдень
Категорія
Україна
Дата публікації

Вихідні в квітні 2019: як будуть відпочивати українці на Великдень

Вихідні в квітні 2019: як будуть відпочивати українці на Великдень
Джерело:  online.ua

У 2019 року Великдень випадає на 28 квітня, в зв'язку з чим у українців будуть додаткові вихідні. Згідно з офіційним календарем вихідних, затвердженим в Мінсоцполітики, в кінці квітня в українців будуть триденні канікули - 27,28 і 29 числа, повідомляє ONLINE.UA.

Так як Великдень завжди відзначається в неділю, то в понеділок робиться офіційний вихідний на честь цього свята. При цьому великодні канікули можуть бути продовжені до п'яти днів.

Як йдеться у Розпорядженні Кабміну «Про перенесення робочих днів в 2019 році», роботодавці на свій розсуд можуть зробити вихідним днем і 30 квітня (вівторок), перенісши цей робочий день на суботу 11 травня. Цей день пропонується зробити вихідним перед 1 травня, Днем міжнародної солідарності трудящих, з нагоди якого українці будуть відпочивати в середу, 1 травня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні може з'явитися ще один офіційний святковий вихідний- депутати пропонують зробити вихідним 15 грудня. Саме в цей день в 2018 році Об'єднавчий собор в Києві проголосив створення єдиної Православної церкви України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?