Виконали завдання - Луческу розкрив, як тренував Динамо для перемоги над Шахтарем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Виконали завдання - Луческу розкрив, як тренував Динамо для перемоги над Шахтарем

Виконали завдання - Луческу розкрив, як тренував Динамо для перемоги над Шахтарем
Джерело:  online.ua

"Динамо" під тренерством Мірча Луческу здолало "Шахтаря" та заволоділо Суперкубком України. Румунський фахівець розкрив, як готувався до зустрічі з колишніми підопічними. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт київського клубу.

За словами тренера, він дуже радий перемозі. Футболісти виклалися на повну, що теж не може залишити байдужим.

"Оскільки ми виграли 3:1, значить, виконали завдання на гру на всі 100%. А про те, як хлопці розуміють мої ідеї, запитайте краще у них самих. Ми ретельно аналізували три матчі "Шахтаря" в Лізі Європи проти "Вольфсбурга", "Базеля" та "Інтера", тож знали їхні сильні сторони. Звісно, команда, яка атакує сімома футболістами, має і слабкі місця, які ми використали", - пояснив Луческу.

Він додав, команда добре підготувалася до важливого двобою — це можна побачити з його результатів. Наразі футболістів чекає невелика пауза, оскільки деяким потрібно відновитися після травм.

"Ми збираємося на базі 30-го серпня ввечері і тренуємося. Обов'язково проведемо контрольний матч – проти "Колоса" 5 або 6 вересня. Часу на підготовку не так багато, оскільки попереду тур чемпіонату, а потім відразу кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів. Наше завдання — підготуватися до них якомога краще", - зауважив тренер.

Слід нагадати, призначення Луческу спричинило хвилю критики на адресу президента "Динамо" Ігоря Суркіса. Утім, наразі соціальні мережі вибухнули яскравими привітаннями після перемоги над "Шахтарем".

Як повідомляв ONLINE.UA, гра завершилася феноменальною поразкою донеччан — вона завершилася з рахунком 3:1 на користь киян.

Що цікаво, цей матч став першим серйозним випробуванням для нового головного тренера "Динамо" — Мірча Луческу, який до 2016 року упродовж 12 сезонів тренував "Шахтар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?