Виконавиця ролі Дейнеріс у «Грі престолів» поскаржилася на свою зовнішність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Виконавиця ролі Дейнеріс у «Грі престолів» поскаржилася на свою зовнішність

Виконавиця ролі Дейнеріс у «Грі престолів» поскаржилася на свою зовнішність
Джерело:  Stylist

Актриса Емілія Кларк розповіла, що разом із закінченням серіалу «Гра престолів» вона втратила велику та важливу частину свого життя. За її словами, як інформує ONLINE.UA з посиланням на Stylist, вона більше ніколи не зможе стати такою ж гарною, як її героїня Дейнеріс Таргаріен.

«Я ніколи не зможу виглядати так само гарно, як Дейнеріс. У мене були найкращі візажисти та перукарі в світі. Я навіть не можу укласти волосся, як у Дейнеріс. Це розбиває мені серце», – скаржиться акторка.

Крім того, Кларк не задоволена тим, що її зірковий статус завжди привертає увагу. Навіть в аеропортах вона повинна з’являтися з макіяжем, оскільки завжди знайдеться той, хто її буде фотографувати.

В інтерв’ю британським журналістам Емілія Кларк розповіла, що після двох нейрохірургічних операцій у неї почалися проблеми з самооцінкою. За її словами, іноді вона навіть не могла дивитися на себе в дзеркало.

Як відомо, 6 років тому Емілія Кларк вперше перенесла інсульт, а після нього – дві операції на мозку. Цей факт довгий час залишався таємницею для преси та фанатів. Але нещодавно акторка розповіла про свої проблемі зі здоров’ям та навіть поділилася фотографіями, які були зроблені у лікарні.

Нагадаємо, що автор «Гри престолів» розповів подробиці про три наступні серіали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?