"Віконце в НАТО та ЄС може закритися": в МЗС зробили невтішний прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

"Віконце в НАТО та ЄС може закритися": в МЗС зробили невтішний прогноз

"Віконце в НАТО та ЄС може закритися": в МЗС зробили невтішний прогноз
Джерело:  LB.ua

Очільник українського МЗС Павло Клімкін запевняє, що без прориву всередині України в найближчі роки вікно в НАТО і ЄС для нашої країни може закритися, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Лівий берег".

За словами головного українського дипломата, наразі без внутрішніх кардинальних змін в Україні потенціал для зовнішньої підтримки України вичерпаний.

"Тобто нам потрібно іти вперед. Бо віконце і в НАТО, і в ЄС, якщо ми не зробимо прориву найближчими роками, може закритися" - зазначив Клімкін.

 Окрім того, він пояснив, що потрібно робити далі.

"Один колега про це відверто сказав: або ви перезавантажуєте політичну систему і економіку в країні, або далі ви нікуди не ідете. Незважаючи навіть на велику кількість корисних і класних реформ, які зробили до цього" - розповів він про розмову на міністерській зустрічі "Східного партнерства".

Як відомо, український лідер Володимир Зеленський зустрівся з головами іноземних делегацій і послами іноземних держав та пообіцяв їм, що "Україна матиме славу по всьому світу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в НАТО визнали Росію відповідальною за порушення прав людини в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?