Викрадення бойовиками ЛНР українських ультрас: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Викрадення бойовиками ЛНР українських ультрас: з'явилися нові подробиці і відео

Викрадення бойовиками ЛНР українських ультрас: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Журналісти програми ТСН дізналися нові подробиці викрадення в окупованому Луганську бойовиками так званої ЛНР чотирьох ультрас місцевого футбольного клубу «Зоря».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Йдеться про студентів Владислава Овчаренка, Артема Ахмерова, Дмитра Крамаренка та В'ячеслава Українського.
Хлопців звинуватили в організації в окупованому Луганську підпілля від громадянського корпусу «Азов».
При цьому в якості доказів бойовики представили роздруковані на принтері чорно-білі зображення з символікою полку «Азов», наклейки, а також книгу Василя Шкляра «Чорне сонце».
Читайте також: Бо йовики ЛНР - боягузи: "Азов" зробив заяву щодо затриманих ультрас


«Затримали їх ще місяць тому, але тільки зараз відео з допитами хлопців, кожному з яких немає й двадцяти років, крутять на російських каналах і сайтах сепаратистів. Звинувачують фанатів в тому, що, нібито, видавали український розвідці дані про рух військової техніки та позиції бойовиків. Як доказ демонструють знайдений український прапор і листівки з написами «Луганськ - це Україна», - сказано в сюжеті.




Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ЛНР опублікували нові відео з затриманими в Луганську представником ультрас футбольного клубу "Зоря" Владиславом Овчаренком та Артемом Ахмеровим, якого бойовики називають лідером проукраїнського диверсійного угруповання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?