Викрито ще одного спецназівця Путіна на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Викрито ще одного спецназівця Путіна на Донбасі: опубліковані фото

Викрито ще одного спецназівця Путіна на Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Українські волонтери викрили російського військового з 22-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Міноборони Росії — Максима Апанасова, який воював проти України в рядах бойовиків на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.


Так, волонтери звернули увагу на публікації в соціальних мережах, які залишали військові бригади спецназу ГРУ, розташованої в селищі Степовий, Ростовській області Росії.
"Примітно, що картинку з неофіційним прапором 22-ї БрСпН Апанасов виставив ще 3 червня 2014 року, що побічно свідчить про його приналежність до цього з'єднанню спецназу РФ, яке дислокується в його рідному Батайську", - наголошується в розслідуванні.


Читайте також: Росіянам детально пояснили, чому їх годують пропагандою: опубліковано відео



Максим Апанасов/Фото з його сторінки Вконтакті

За даними волонтерів, після початку "української відрядження" Апанасова його фотоальбом буквально рясніє слайдами "новоросской" тематики. Серед них — знімки шеврона банди "Чебурашка"; газетного інтерв'ю Апанасова; посвідчення до нагороди "Доброволець Донбасу"; групове фото "спецназівців ДНР".
З другої половини 2016 року фотографії в альбомі Апанасова помітно змінюються – в ньому з'являються знімки, які вказують на його належність до російської армії.
Серед них: знімок у формі з нарукавними шевроном російської армії, нагрудний нашивкою з прізвищем і петличкой ВДВ/спецназу, знову – знімок прапора 22-ї БрСпН і фотографія, зроблена в казармі військової частини, у формі ЗС РФ, з нарукавними шевроном 22-ї бригади спецпризначення та нагородної планкою.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Міжнародному суді ООН у Гаазі представники Росії відкидали заяви щодо підтримки Москвою бойовиків на Донбасі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?