Віктор Медведчук втік з під домашнього арешту
Категорія
Політика
Дата публікації

Віктор Медведчук втік з під домашнього арешту

Віктор Медведчук втік з під домашнього арешту
Джерело:  online.ua

Проросійський нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук, як стверджує радник глави МВС Антон Геращенко, втік з під домашнього арешту, який був накладений за підозрою у державній зраді.

Джерело: Telegram-канал радника голови МВС Антона Геращенка.

Чи справді Медведчук втік з під домашнього арешту

Антон Геращенко стверджує, що інформація про втечу Медведчука підтвердилась.

Коли переможемо, знайдемо того суддю, який ухвалив зняти з нього браслет, і ТРО Києва поговорить з ним до душі. Зі зрадником Медведчуком буде складніше, якщо його зараз не зловити, то свій залишок життя він проведе в РФ разом з Януковичем, - заявив Геращенко.

На його думку, Медведчук заздалегідь знав про підготовку РФ до вторгнення в Україну. Саме тому його дружина Оксана Марченко завчасно втекла до Білорусі.

Медведчука підозрюють у державній зраді за фактами незаконної торгівлі вугіллям з так званими "ЛДНР", а також фінансуванні угрупувань російських бойовиків на Донбасі.

Між тим генпрокурор Ірина Венедиктова заявила, що Медведчука оголосять у розшук, якщо він покине Київ.

Адвокати Медведчука запевняють, що він залишається в Києві.

Інформацію, де Медведчук ми перевіряємо. Ми на зв'язку з його адвокатами, адвокати кажуть, що нададуть свідоцтво, що він на місці. У нас поки такої впевненості немає. Якщо ми не переконаємося, що він знаходиться вдома, будемо оголошувати його в розшук. Як тільки оголосимо в розшук і знайдемо - знову підемо до суду і будемо просити утримання під вартою, - запевнила Венедиктова.

Переговори України та РФ 

В Офісі президента України Володимира Зеленського повідомили, що українська делегація зустрінеться з представниками Кремля в районі річки Прип'ять.

Володимир Зеленський (фото - president.gov.ua)

Про це українська сторона вела переговори з представниками білоруського режиму Олександра Лукашенка.

Політики домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять, - повідомили в Офісі президента.

Лукашенко особисто взяв на себе відповідальність за безпеку української делегації в дорозі та на переговорах.

На час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?