Вілл Сміт несподівано звернувся до всіх українців - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вілл Сміт несподівано звернувся до всіх українців - відео

Вілл Сміт несподівано звернувся до всіх українців - відео
Джерело:  online.ua

Талановиті голлівудські актори Вілл Сміт і Мартін Лоуренс неочікувано звернулися до усіх українців. Красені записали ексклюзивне звернення до українських кіноманів та запросили найближчим часом відвідати кінотеатри, щоб насолодитися переглядом фільму, де актори зіграють головні ролі. Відео було опубліковане на YouTube-каналі B&H Film Distribution Company, повідомляє ONLINE.UA.

У ролику зірки звернулися до українців і жартома поцікавилися, чи всі ожили після свят. Після цього голлівудські красені почали рекламувати довгоочікувану кінокомедію "Погані хлопці назавжди". Вілл Сміт нагадав усім кіноманам, що в Україні стрічка виходить на екрани 23 січня 2020 року.

Варто зазначити, що режисерами фільму є Аділь Ель Арбі та Біляль Фаллах. Окрім того, у стрічці також з'являються зірки Голлівуду Ванесса Хадженс і Джо Пантоліано.

 "У новій частині комедії детектив Бернет посварився з напарником детективом Лоурі і став приватним сищиком. За сюжетом, їм знову доведеться працювати разом, щоб здолати найманого вбивцю", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Вілл Сміт -  американський актор, співак у стилі хіп-хоп. Був неодноразово номінований на Оскара та премію Золотий глобус.  За рейтингом журналу "Fortune", актор є одним з 40 найбагатших молодих людей Америки.

Мартін Лоуренс -  американський актор, режисер, сценарист і продюсер, найбільш прославився провідними ролями у фільмах «Нема чого втрачати», «Діамантовий поліцейський», «Погані хлопці», «Будинок великої матусі», «Національна безпека», а також у багатьох інших.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережу за лічені години підкорив вражаючий трейлер довгоочікуваного фільму "Морбіус. Живий вампір"  — спільного виробництва кіностудій Sony і Marvel.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?