Вільярреал — Динамо. Де та коли дивитися вирішальний для киян матч Ліги Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вільярреал — Динамо. Де та коли дивитися вирішальний для киян матч Ліги Європи

Вільярреал — Динамо. Де та коли дивитися вирішальний для киян матч Ліги Європи
Джерело:  online.ua

Перші матчі 1/8 фіналу Ліги Європи завершилися резонансними поразками для обох українських клубів — київського “Динамо” та донецького “Шахтаря”. Невдовзі вони проведуть матчі-відповіді проти своїх іноземних суперників. “Динамівці” вийдуть на поле проти іспанців з “Вільярреалу”, а “гірняки” змагатимуться з італійською “Ромою” - майже одночасно у четвер, 18 березня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані європейського турніру.

Початок матчу “Вільярреал” - “Динамо” запланований на 22:00 у згаданий день. Кияни проведуть його на виїзді. Транслюватиме значну подію український телеканал “Футбол 2”.

Матч-відповідь відбудеться на стадіоні “Естадіо де ла Кераміка”, домашній арені іспанського клубу. Попередня зустріч пройшла на полі київського НСК “Олімпійський”. Вона завершилася з рахунком 0:2 на користь іспанців, що поставило киян на межу вильоту з чемпіонату.

Так прокоментував підсумки першого матчу захисник Ілля Забарний:

“Не сказав би, що поразка — це катастрофа. В принципі, гра була рівною, але нам не пощастило. Просто не вдавалося забити на фінальній стадії завершення атак. Сподіваємося на реванш”.

Головний тренер “Динамо” Мірча Луческу визнав, що команда грала на гарному рівні, йому нема в чому дорікнути футболістам.

“Мені немає в чому дорікнути хлопцям, я задоволений тим, як вони зіграли. Але є різниця в класі, майстерності й особливо у досвіді. У нас дуже молода задня лінія, і ця нестача досвіду була помітна. Чим далі проходиш у єврокубках, тим сильніші та складніші суперники, і сьогодні противник був кращим за нас”, - резюмував він на післяматчевій пресконференції.

Як повідомляв ONLINE.UA, кар’єра футбольної легенди Кріштіану Роналду опинилася на перехресті — керівництво “Ювентуса” визнало занадто великою для бюджету клубу зарплату форварда. Водночас результативність його не допомагає команді утриматися в лідерах чемпіонатів. Згідно з неофіційними даними, португальський нападник може вже влітку залишити туринців і перейти до іншого клубу. Одним з претендентів став мадридський “Реал”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?