Вимога України в Мінську спантеличила Путіна: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Вимога України в Мінську спантеличила Путіна: що сталося

Вимога України в Мінську спантеличила Путіна: що сталося
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков зізнався, що вимога України на мирних переговорах в Мінську про розпуск злочинних угруповань "ЛНР" і "ДНР" стала несподіванкою для адміністрації президента Росії Володимира Путіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Це знову, як то кажуть, нові вхідні, по ходу надходять нові вхідні від української сторони. Тут можна сміливо сказати, що такі нові вхідні вельми несподівані - і для Москви, і для Берліна, і для Парижа. Тут поки важко коментувати , чи означає це відхід від Мінських угод, чи означає це відмову від раніше взятих зобов'язань і раніше поставлених підписів - наразі незрозуміло".

За словами спікера Путіна, Мінські домовленості були узгоджені з участю представників псевдореспублік.

 Як відомо, на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 15 жовтня українська сторона підкреслила, що для виконання Мінських угод необхідний, зокрема, розпуск квазіугрупувань "ЛДНР".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, коментуючи скандал навколо розмови Трампа із Зеленським, заявляв, що  президент України опинився в цій ситуації в незавидному положенні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?