Він марить: соцмережі висміяли газову пропозицію Путіна для України
Категорія
Світ
Дата публікації

Він марить: соцмережі висміяли газову пропозицію Путіна для України

Він марить: соцмережі висміяли газову пропозицію Путіна для України
Джерело:  online.ua

Російська Федерація може "в будь-яку секунду" відновити поставки газу в Україну, якщо Київ погодиться на передоплату за поставку, заявив президент Росії Володимир Путін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Потрібно тільки одне - передоплата", - заявив Путін на зустрічі «Валдайського клубу».
За словами Путіна, ціна на газ для України буде не вище, ніж ціна для Польщі, і може скласти 180 доларів за тисячу кубометрів. Він також додав, що обсягів газового сховища в Україні має бути достатньо для гарантії подальших поставок газу в Європу.
При цьому заява Путіна викликала шквал іронії в соціальних мережах.
«Путін: Росія готова продавати Україні газ по передоплаті за $180. Переклад: Газпром в ... упі - нікому продати газ», - написав у своєму Twitter користувач Костянтин Діп.




«Путін хоче всучити Україні оплату газу, який РФ відпустила без контракту ЗР Донбасу («ДНР»). Але українці давно ...рін поклали на нього і на газ», - коментує користувач «Сергій Мазур».


«Путін марить: «Україна відмовляється купувати наш газ, який ми пропонуємо по $180, а віддає перевагу газу за ціною $330 з Європи», - написав користувач crusader.





Як повідомляв ONLINE.UA, 16 жовтня Україна зупинила закачування газу в підземні сховища і почала його активний відбір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?