Він набагато кращий - відомий боксер вразив прогнозом бою Ломаченка з Лопесом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Він набагато кращий - відомий боксер вразив прогнозом бою Ломаченка з Лопесом

Він набагато кращий - відомий боксер вразив прогнозом бою Ломаченка з Лопесом
Джерело:  online.ua

Незабаром український боксер Василь Ломаченко зустрінеться на рингу з американцем Теофімо Лопесом. Чемпіон одразу в чотирьох дивізіонах Майкі Гарсія вразив власним прогнозом щодо довгоочікуваного бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram.

За його словами, поразка українця навіть не стане сенсацією.

"Це гарний бій. Це дійсно дуже цікавий бій. Я не здивуюся, якщо Лопес укладе його. Він великий, сильний. Ломаченко не найкращий в легкій вазі. Він набагато кращий у більш легких дивізіонах", - вважає Гарсія.

Нагадаємо, бій між Ломаченко й Лопесом повинен був пройти 31 травня 2020 року. Його проведення зірвав жорсткий карантин, за допомогою якого боролися навесні з поширенням COVID-19.

Тривалий час через пандемію довгоочікуваний бій лишався під загрозою зриву. Лише нещодавно промоутери узгодили нову дату проведення події.

Іншими складнощами стали домовленості менеджерів боксерів щодо винагород за бій. Сторона Лопеса обурила промоутерів, оскільки молодий спортсмен вимагав більше грошей.

Навіть головний організатор бою Боб Арум наголосив, що не вважає справедливим вимоги щодо більшого гонорару, оскільки Лопес нібито оцінює себе набагато краще, ніж його оцінюють інші. Бізнесмен заявив про неготовність витрачати мільйони доларів винятково на самовпевненість американця.

Як повідомляв ONLINE.UA, майбутній бій українця Ломаченка й американського боксера Лопеса вже давно прикував увагу фанатів суперечками й скандалами. Напередодні Лопес-старший, тренер американця, зробив зухвалий прогноз на користь сина. Він буквально назвав українського бійця "простими грошима" для його підопічного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?