Він не міг - Зеленський здивував реакцією на корупційний скандал в МОЗ
Категорія
Україна
Дата публікації

Він не міг - Зеленський здивував реакцією на корупційний скандал в МОЗ

Він не міг - Зеленський здивував реакцією на корупційний скандал в МОЗ

Глава України Володимир Зеленський постійно сваритися з керівником МОЗ Максимом Степановим через бюрократично складний і неповороткий процес діяльності міністрества. Але претензій до роботи Степанова у Зеленського немає. Президент переконаний, що глава МОЗ не міг закупити медичні костюми для медиків за завищеною ціною, через що виник гучний корупційний скандал, хоч і не знає, що було закуплено МОЗ і за якими цінами. Про це український лідер заявив на зустрічі з журналістами в резиденції "Залісся" під Києвом, передає ONLINE.UA з посиланням на УП.

"Що він там купив, чесно кажучи, я не знаю. Я впевнений, що ми можемо про це поговорити. Тільки давайте побачимо тоді якість виробника та інше. Степанов не міг цього зробити", - підкреслив Зеленський, зазначивши, що у нього немає претензій до роботи міністра охорони здоров'я.

Крім того, Зеленський зазначив, що протягом двох тижнів міністерства повинні представити презентацію своєї діяльності.

"Ми так домовилися, що цей Кабмін витримає в тому складі, в якому він є, до тих пір, поки ми не побачимо презентацію кожного міністерства. І так як все займаються COVID-19, просто немає часу все це уявити, хоча там все готово . І ми чекаємо один тиждень або два, вони повинні представити, що вони збираються робити і коли ", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно у Верховній Раді почали збирати підписи за відставку голови МОЗ Максима Степанова через те, що він закупив засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) для лікарів за ціною 488 грн за одноразовий костюм, при тому, що українські виробники поставляють костюми по 245 грн за штуку. Степанов назвав ці звинувачення маніпуляцією. Він пояснив, що не можна порівнювати костюми біологічного захисту і костюм, який називається "робочий одяг".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський пояснив, чому не хоче відправляти Авакова у відставку. Президент назвав його найкращим міністром, якому немає гідної заміни на посаді глави МВС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?