Він не погрожував - звільнені заручники вразили розповідями про луцького терориста
Категорія
Україна
Дата публікації

Він не погрожував - звільнені заручники вразили розповідями про луцького терориста

Він не погрожував - звільнені заручники вразили розповідями про луцького терориста
Джерело:  ТСН

Заручників з автобуса в центрі Луцька звільнили майже через 12 годин після захоплення. наступного дня, 22 липня, вони розповіли про своє утримання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Загалом за словами бранців, злочинець на ім'я Максим Кривош не знущався з людей та ставився до полонених добре.

"Нам ніхто не повідомив. Ми просто здогадалися, що вона там, тому що не приїхала в село до родини", - цитують журналісти родичку однієї з жінок, яка опинилася у пастці.

Батько іншої заручниці розповів, що спочатку не повірив доньці. У першу мить подумав про розіграш.

"Кажуть, автобуса щось немає. Телефоную – вона скидає. Потім відповіла донька, що у заручники їх захопили. І терорист там. Я спочатку подумав, що вона жартує. Але таким голосом це сказала, що зрозумів – то не жарт. Перше повідомлення, і більше не дозволив з ними спілкуватися", - пояснив він.

Батьки іншого хлопця, які опинилися у тому автобусі, також підтвердили нормальне ставлення з боку злочинця.

"Він не погрожував нікому. Сказав, якщо його вимоги виконають, то всіх відпустить", - розповів родич.

Інші заручники пізніше розповіли, терорист поставив у салоні автобусу відро, яке виконувало функції туалету. Також він пояснив, усі будуть в безпеці, якщо ніхто не робитиме "зайвих рухів".

Нагадаємо, інцидент стався вранці у вівторок, 21 липня. Заручників тримали в автобусі майже 12 годин, аж поки не були частково виконані вимоги злочинця.

Як повідомляв ONLINE.UA, так званого луцького терориста Максима Кривоша-Плохого помістили після затримання у слідчий ізолятор. У Міністерстві внутрішніх справ наголосили, що того чекатиме довге ув’язнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?