Він носить підбори: експрем'єр Британії висміяв Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Він носить підбори: експрем'єр Британії висміяв Путіна

Він носить підбори: експрем'єр Британії висміяв Путіна
Джерело:  online.ua

За словами колишнього прем’єр-міністра Великої Британії Гордона Брауна, під час його візиту як міністра фінансів до Москви в 2006 році очільник Кремля Володимир Путін читав йому вголос досьє спецслужб.

Джерело:  The Daily Telegraph

Експрем'єр Британії висміяв Путіна та розповів про курйозний інцидент

Я вперше зустрів Путіна 2006 року, коли я був Канцлером казначейства (офіційна назва посади міністра фінансів у кабінеті Її Величності – ред.). Мене посадили на дуже низький стілець так, щоби я дивився на нього знизу догори. Без сумнівів, він досить низький чоловік і носить на ногах ці підвищені підбори. От він витягає ці папери з досьє, і почав мені вголос читати все, що там було записано, так ніби він намагався справити враження, що знає про мене більше, ніж я сам. Тож, коли дехто каже нібито Путін змінився і став більш агресивним лише зараз, то я можу вам сказати, що він був агресивний ще тоді й погрожував мені, - розповідає Гордон Браун.

Як стверджує британський політик, у нього ніколи не було жодних ілюзій стосовно російського диктатора.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Колишній прем'єр Великої Британії звертає увагу на те, що очільник Кремля сприймає винятково грубу силу й поважає її. На переконання Гордона Брауна, будь-які спроби компромісів він сприймає як слабкість.

В характері Путіна не триматися жодних принципів заради досягнення цілі. Слабка реакція Заходу на анексію Крима підштовхула Путіна продовжувати свої агресивні наміри по всьому світу, не лише в Україні, але й у Сирії, - озвучив свою думку з цього приводу Гордон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?