Він посміявся над Путіним: експерт пояснив, як Зеленський обіграв Кремль
Категорія
Політика
Дата публікації

Він посміявся над Путіним: експерт пояснив, як Зеленський обіграв Кремль

Він посміявся над Путіним: експерт пояснив, як Зеленський обіграв Кремль
Джерело:  24 канал

Відомий економіст та політолог Сергій Фурса висміяв те, як представники російського телеканалу "ТНТ" видалили окремі жарти з серіалу "Слуга народу", які стосуються очільника Кремля Володимира Путіна. За словами експерта, це свідчить про те, що офіційна Москва боїться Зеленського, але поки не знає, як його приборкати.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Спасибі великому Пу, тепер ми знаємо що в серіалі Слуга Народу є принаймні одна хороша жарт. Історія прекрасна. Бо в першу чергу вона говорить про те, що в Кремлі залишилися вкрай незадоволені зустріччю в Парижі, де вони очікували від Зеленського України на блюдечку з блакитною облямівкою. Але українське суспільство накреслила червоні лінії, президент їх не перейшов, Кремль тепер незадоволений. Скільки задоволення зараз почитати російську пресу, в якій паплюжать Зеленського", - наголосив Сергій Фурса.

За словами аналітика, план Кремля не спрацював, саме тому Путін вирішив піти второваним шляхом і влаштувати Зеленському його липецьку фабрику.

"Тобто дискредитувати президента через звинувачення в зароблянні грошей в Росії. З Порошенко прокатали. Путін заморозив фабрику "Рошен" і її не могла продати, сама фабрика не працювала, а в Україні розганяли тези про те, що гад Порошенко заробляє на крові. Стало успішним мемом. Теж саме повинно було трапиться і з Зеленським. Серіал купили заздалегідь, ще в травні. Авось стане в нагоді. І після Нормадніі дали команду показати глядачам Росії це велике творіння, а українським виборцям розповісти, як Зеленський заробляє у ворогів. Технологія стара", - пояснив експерт.

Фурса пояснює, що план провалився, оскільки, як виявилося, дискредитація президента України не так важлива, коли це може викликати сміх над самим Путіном - ось такі вони, комплекси у старого диктатора. На думку, аналітика, тепер шанси домовитися з РФ будуть ще менше, адже Путін буде, швидше за все, вважати Зеленського людиною, який його принизила.

"До уваги росіян!І так, дорогим товаришам росіянам треба запам'ятати. Це українці мають право називати або не називати свого президента якими завгодно словами, сміятися над його рівнем компетенції або дивитися закоханими очима. Кожному своє. Але це наш президент і ми його можемо тролі скільки завгодно. А для росіян - на Ви, пошепки і Володимир Олександрович. Принаймні поки зі своїм Хублом не розберуться", - іронічно зазначає експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, прессекретар президента Путіна зізнався, що державний лідер не має достатньо часу  для перегляду українського серіалу  за участю Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?