"Він - просто красень": названо ім'я найкращого діджея світу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Він - просто красень": названо ім'я найкращого діджея світу

"Він - просто красень": названо ім'я найкращого діджея світу
Джерело:  online.ua

Третій рік поспіль найкращим діджеєм світу визнано голландця Мартіна Гаррікса. Рейтинг оприлюднив авторитетний журнал DJ Mag, передає ONLINE.UA.

 Рейтинг включає перелік зі 100 найкращих діджеїв на думку читачів видання. Вибір проводився шляхом голосування 1,2 мільйона осіб.

"2018 рік для Гаррікса був дуже насиченим. Музикант займався не тільки випусками нових хітів, але також відкриттям власної воскової фігури в амстердамському музеї Мадам Тюссо, а також випуском фотокниги Life=Crazy. На даний момент 22-річний голландець працює зі співачкою Ріанною над її новим альбомом", - сказано в повідомленні.

"Він - просто красень; ось це я називаю успіхом; погоджуюся, Гаррікс найкращий у своїй сфері; обожнюю його треки та поважаю його роботу; Мартін, ти геніальний", - пишуть фанати діджея.

Мартін зацікавився музикою ще в 4 роки, тоді він вчився грати на гітарі. У віці 8 років, тобто в 2004 році, він побачив виступ Tiësto на церемонії відкриття Олімпійських ігор в Афінах. Його увагу захопив трек «Traffic», що і підштовхнуло його на придбання спеціального програмного забезпечення для написання музики. 12 червня 2014 року Мартін з відзнакою закінчив музичну школу «Herman Brood Academie». Активно виступає на світових фестивалях, таких як Ultra Music Festival, Tomorrowland, Sziget Festival, Coachella, Lollapalooza.

Також в рейтинг потрапили: брати-бельгійці Димитрій Вегас і Лайк Майк, а замикає трійку лідерів Hardwell. Далі також йдуть Армін ван Бюрен (Armin Van Buuren) і Девід Гетта (David Guetta), які розташувалися на четвертому і п'ятому місцях відповідно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що культовий шведський діджей Avicii, якого знайшли мертвим 20 квітня,  покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?