Він тримається подалі: у США розкрили тактику Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Він тримається подалі: у США розкрили тактику Зеленського

Він тримається подалі: у США розкрили тактику Зеленського
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир зеленський дав чітко зрозуміти, що не хоче особисто зустрічатися з адвокатом лідера Сполучених Штатів Рудольфом Джуліані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За словами американського сенатора-демократа Кріса Мерфі, таку відповідь він почув під час бесіди з головою України у Києві. Він також запитав його про тиск з боку Білого дому.

"Зеленський дав чітко зрозуміти, що не хоче говорити про це. І я його розумію. Але він сказав нам, що хоч Джуліані давно добивається зустрічі з ним, він завжди був обережним з Джуліані та збирається триматися подалі", - пояснив предсавник Сенату.

Мерфі зазначив, що Зеленський не хоче опинитися втягнутим у політичну боротьбу всередині США, хоча це вже сталося.

Нагадаємо, президент України провів зустріч з сенаторами-республіканцями Роном Джонсоном, Робом Портменом та Джоном Баррассо, а також згаданим демократом Мерфі. Їхні переговори відбулися напередодні візиту Зеленського до Мюнхена з нагоди конференції з безпеки.

Як повідомляв ONLINE.UA, зустріч пройшла у будівлі Офісу президента України на вулиці Банковій. Сенатори назвали свій візит демонстрацією позапартійної підтримки України з боку Сполучених Штатів, попри усі політичні скандали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?