Він у конвульсіях: у Порошенка відреагували на підозру
Категорія
Україна
Дата публікації

Він у конвульсіях: у Порошенка відреагували на підозру

Він у конвульсіях: у Порошенка відреагували на підозру
Джерело:  online.ua

Адвокат колишнього президента Петра Порошенка Ігор Головань стверджує, що проєкт повідомлення про підозру Порошенкові є замовленням Кремля та спробою перешкодити йому провести зустрічі з іноземними лідерами у Хорватії та Канаді. Про це він написав у своєму блозі "Труба в конвульсіях", передає ONLINE.UA.

"Так званий "проєкт підозри", про який написав в телеграмі заступник глави адміністрації Януковича Портнов, а згодом скопіювала пресслужба ДБР, є нічим іншим як російським замовленням на завдання шкоди репутації п'ятого президента, а також спробою перешкодити Петру Порошенку провести ряд зустрічей з іноземними лідерами на саміті Європейської народної партії у Хорватії та на безпековому форумі в Галіфаксі (Канада)", - написав адвокат.

Окрім того, Головань назвав проєкт підозри "останнім козирем" директора Держбюро розслідувань Романа Труби, з-під якого "швидко вислизає" крісло. За словами юриста, поспіх Труби і "його наставника" Портнова обумовлений ще й тим, що 15 листопада Шевченківський суд зобов'язав ДБР розглянути клопотання про закриття саме цього провадження.

На думку адвоката, підготовка проєкту підозри є спробою Труби ухилитися від виконання судового рішення.

Нагадаємо, що 18 листопада пресслужба Державного бюро розслідувань повідомила, що слідчі центрального апарату скерували до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру Петру Порошенкові.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Петра Порошенка  звинуватили в активному "розкручуванні" питання з планом дій  щодо членства у НАТО. В уряді нагадали, що Україна вже має відповідну заявку, а нову не подали навіть за часів президентської каденції політика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?