Він вам не Дімон: Медведєв розсмішив мережу новою курйозною заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Він вам не Дімон: Медведєв розсмішив мережу новою курйозною заявою

Він вам не Дімон: Медведєв розсмішив мережу новою курйозною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник російського уряду Дмитро Медведєв давно відомий своїми скандальними та курйозними заявами, які часто стають популярними інтернет-мемами. Цього разу він зумів розсмішити журналістів, яким розповідав про своє дитинство. Політик запевнив, що був абсотно звичайною дитиною, і "навчився читати у віці двох років", передає ONLINE.UA.

Така репліка зразу ж шокувала журналістів, адже усім відомо, що у такому віці діти не те, що не читають, а й погано говорять. Однак Медведєв не розгубився і додав, що вундеркінда вмикав лише тоді, коли його змушували читати батьки. Та й то не читав, а "погортав щось". Хоча, імовірно, саме у такий спосіб і читав дворічний Медведєв.

"Я був звичайною дитиною – навчився читати у два роки. Читав лише тоді, коли заставляли батьки – сів і щось собі погортав", - розказує одіозний російський політик.

За його словами, першою книгою, яка змусила його полюбити читання, був всесвітньо відомий роман Жуля Верна "Діти капітана Гранта".

Що цікаво, в мережі уже активно обговорюють чергову курйозну фразу Дмитра Медведєва.

"Просто вундеркінд-самозванець; зубів немає, але ви читайте; Кремль і його головний клоун; це правда, клоуни не в Україні, а у нас тут; як він любить щось прибрехати; він вам не Дімон, він вам - вундеркінд", - жартують користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Медведєв відреагував на скандал, в якому опинився Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?