Він зганьблений: Єлизавета II жорстко покарала власного сина через гучний секс-скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Він зганьблений: Єлизавета II жорстко покарала власного сина через гучний секс-скандал

Він зганьблений: Єлизавета II жорстко покарала власного сина через гучний секс-скандал
Джерело:  online.ua

Королева Британії Єлизавета II зважилася на шокуюче рішення по відношенню до свого сина Ендрю - вперше в історії монаршої сім'ї її члена офіційно відсторонили від усіх справ. Іноземні ЗМІ повідомляють, що 59-річний принц Ендрю склав із себе виконання офіційних обов'язків як члена королівської сім'ї, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що причиною став скандал навколо дружби герцога Йоркського з американським фінансистом Джеффрі Епштейном.

"Королева викликала герцога в Букінгемський палац, щоб повідомити йому про своє рішення. Це був нищівний момент для них обох. Його репутація розірвана на шматки. Навряд чи він коли-небудь знову буде виконувати королівські обов'язки. Він зганьблений", - розповів близький друг Ендрю.

Варто зазначити, що принц Ендрю є восьмим у черзі на трон.

"Мені стало ясно, що відносини, які раніше пов'язували мене з Джеффрі Епштейном, стали серйозною перешкодою для роботи всієї моєї родини, а також організацій і благодійних товариств, які я підтримую. Я попросив у Її Величності дозволу припинити виконання своїх громадських обов'язків, і вона дала мені такий дозвіл", - заявив герцог Йоркський.

Як відомо, 59-річний син королеви Єлизавети II принц Ендрю був втягнутий в судовий процес у справі відомого мільярдера Джеффрі Епштейна, який звинувачувався в секс-торгівлі і педофілії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти державного порталу YouGov назвали найпопулярнішу монаршу особу у Великій Британії. Рейтинг неочікувано для всіх очолила королева Єлизавета II. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?