Винищувачі НАТО зафіксували над Європою 9 військових літаків РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Винищувачі НАТО зафіксували над Європою 9 військових літаків РФ

Винищувачі НАТО зафіксували над Європою 9 військових літаків РФ
Джерело:  online.ua

Винищувачі НАТО минулого тижня декілька разів піднімалися в повітря для супроводу дев'яти російських військових літаків, які летіли в міжнародному повітряному просторі над Балтикою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міністерство оборони Литви.

Вказано, що 19 серпня, військовим НАТО довелося супроводжувати два Су-30, які летіли з Калінінградської області на іншу територію Російської Федерації.

"20 серпня, винищувач НАТО, виявив два літаки: Су-34 і Т-134, які летіли також з Калінінградської області. При цьому Су-34 літав без плану польоту та не підтримував радіозв'язок з регіональним центром польоту. 21 серпня, винищувач НАТО піднімався в повітря для супроводу двох російських літаків Су-27, двох Су-30 і одиного Іл-76, які летіли різними маршрутами. Літаки Су-27 і Су-30 також не підтримували радіозв'язок з регіональним центром польоту", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше неподалік від британських державних кордонів була помічена група російських військових літаків. На перехват направили ланку винищувачів ВПС Великобританії,  пілоти яких ідентифікували  "росіян" як кілька Ту-142.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?