Винні Зорян і Шкіряк: в мережі висміяли нову пропаганду Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Винні Зорян і Шкіряк: в мережі висміяли нову пропаганду Росії

Винні Зорян і Шкіряк: в мережі висміяли нову пропаганду Росії

У мережі висміяли чергову пропаганду російських ЗМІ, пов'язану з Україною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера Антона Ходзи.
Російське видання РІА Новини процитувало заяву менеджера по інтернет-маркетингу ПАТ "Мегафон" Антона Єлізарова, який стверджує, що за створенням "груп смерті" в одній із соцмереж стоять особи, пов'язані з українськими націоналістами.
"Я також скажу, що в результаті цього спілкування вдалося з'ясувати, що абсолютно точно це український націоналізм. Багато акаунтів, які я зустрічав в рамках цієї історії, пов'язані з українським націоналізмом", - сказав Єлізаров на засіданні Громадської палати РФ.

Читайте також: Шкіряк хоче заборонити "ВКонтакте": реакція росЗМІ повеселила мережу
У мережі висміяли таке звинувачення росіян.
"Адміном виявилися Дмитро Ярош, Кривавий Пастор, Зорян і Шкіряк", - написав у Facebook Антон Ходза.






Нагадаємо, в соцмережах з'явилися так звані «групи смерті», в яких підлітків доводять до самогубства. Вперше про «групи смерті» на кшталт спільнот Синій кит, Тихий будинок, Розбуди мене о 4:20 заговорили ще в травні минулого року в Росії. Пізніше «гра» поширилася в Білорусі, Молдові, країнах Балтії та Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA,  російські пропагандисти видали черговий божевільний фейк про українських вояків, які нібито йшли в атаку з фіолетовими язиками; соцмережі щосили сміються над дурістю росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?