Віолончеліст-друг Путіна знову захотів до Сирії: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Віолончеліст-друг Путіна знову захотів до Сирії: в соцмережах сміються

Віолончеліст-друг Путіна знову захотів до Сирії: в соцмережах сміються
Джерело:  РІА Новини

Російський віолончеліст  Сергій Ролдугін  готовий знову виступити з концертом в сирійській Пальмірі після звільнення її від терористів.


Про це він заявив в прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 24", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Нагадаємо, що в кінці березня 2016 року Пальміру звільнили від захоплення ІДІЛ, після чого Ролдугін виступив з Маріїнським театром на руїнах Пальміри. У грудні терористи знову отримали контроль над містом.


Читайте також: Бойовики ІДІЛ в Сирії збили літак і увійшли в знакове для Росії місто: в мережі іронізують


В ефірі "Росія 24" віолончеліст прокоментував загибель артистів ансамблю імені Александрова в катастрофі Ту-154 в Чорному морі по дорозі до Сирії, і заявив, що готовий з оркестром під керуванням Валерія Гергієва ще раз виступити в Пальмірі.


"Їм же не сказали, що вони летять в Пальміру, а коли їм сказали, там багато хто виявив бажання, але дівчаток не брали. Людина, яка вручала мені медаль за визволення Пальміри (начальник департаменту культури Міноборони Антон Губанков, - ред.), вона загинула в Ту-154, ясновельможна людина, пам'ять всім артистам", - заявив Ролдугін.


Читайте також: Крах Ту-154 в Росії: головні подробиці, фото, відео і реакція соцмереж


У мережі посміялися над такими словами віолончеліста і жорстко розкритикували його. Так, Nina написала: "Ще медаль захотів?".



giggster: "Вперед. прямо зараз".


Дмитро Міхалкін: "Не треба, він там як грає - так місто відразу терористи беруть".




Скоробогатов Віктор: "Він на волі? Я думав наш чесний Президент дав наказ розібратися звідки у нього в овшорах 2 млрд$".


Читайте також: Музикант-друг Путіна показав "президентську" віолончель: в соцмережах сміються


Joney: "Уже не смішно".


Калатушка Духовна: "Ту -154 плз!".




Нагадаємо, що Ролдугін відомий як друг дитинства президента Росії Володимира Путіна і хрещений батько однієї з його дочок. У книзі про Путіна "Від першої особи" описуються його знайомство з майбутнім президентом і близька дружба. У квітні він  став фігурантом так званого офшорного скандалу. У нього знайшли офшорну компанію International Media Overseas і Sonnette Overseas.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Сергій Ролдугін заявив, що  охорона лідера США Барака Обами боїться залишати його один на один з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?