Виплатять по 100 тисяч: в Україні призначать допомогу сім'ям політв'язнів
Категорія
Україна
Дата публікації

Виплатять по 100 тисяч: в Україні призначать допомогу сім'ям політв'язнів

Виплатять по 100 тисяч: в Україні призначать допомогу сім'ям політв'язнів
Джерело:  interfax.com.ua

Кабмін виділить по 100 тисяч гривень родинам українських політв'язнів, які незаконно утримуються в російських в'язницях. Відповідне рішення буде прийнято у четвер, 26 липня.

Масштабну підтримку сім'ям українських політв'язнів анонсував прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Гройсман підкреслив, що в сім'ях українців, які є бранцями Кремля, є безліч витрат, які їм доводиться покривати. Тому український уряд вирішив підтримати сім'ї українських заручників, яких незаконно утримують російська влада в тюрмах за політичними мотивами.

Український прем'єр також подякував Уповноваженій Верховної Ради з прав людини Людмилі Денисовій за всебічну підтримку утримуваних в РФ українських політв'язнів. Він також запевнив, що Україна продовжить робити все можливе для звільнення українців з в'язниць РФ, які абсолютно ні в чому не винні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЄСПЛ вимагає від Росії негайно госпіталізувати Сенцова і надати йому необхідну медичну допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?