Виправдовувала РФ за підрив Каховської ГЕС. СБУ повідомила про підозру пропагандистці
Категорія
Україна
Дата публікації

Виправдовувала РФ за підрив Каховської ГЕС. СБУ повідомила про підозру пропагандистці

Виправдовувала РФ за підрив Каховської ГЕС. СБУ повідомила про підозру пропагандистці
Джерело:  online.ua

Служба безпеки України повідомила про підозру пропагандистці Юлії Лозановій. Вона активно виправдовувала Росію за підрив Каховської ГЕС.

Джерело: СБУ

СБУ повідомила про підозру пропагандистці

Як зазначають правоохоронці, уродженка Одеси, прокремлівська блогерка Юлія Лозанова, більш відома під псевдонімом Юлія Вітязєва, була однією з перших, хто виправдовував росіян після підриву Каховської ГЕС.

Для цього московська блогерка опублікувала відповідні повідомлення на власному Телеграм-каналі, що налічує майже 100 тисяч підписників, - уточнюють у СБУ.

Жінка переїхала до Росії ще у 2015 році і почала активно розповсюджувати фейки щодо ситуації в Україні. Після початку повномасштабного вторгнення вона використала всі доступні їй майданчики для підтримки агресії РФ. Лозанова також займається збором коштів на потреби окупантів.

Правоохоронці розповідають, що зловмисниці загрожує до 12 років ув'язнення.

Підрив Каховської ГЕС

Зазначимо, окупанти сьогодні вночі підірвали Каховську ГЕС. При цьому прокремлівські пропагандисти і влада РФ почали активно звинувачувати в цьому Україну. Влада нашої країни вже відкинула всі вкиди ворога.

При цьому через дії окупантів у Херсонській області може затопити близько 80 населених пунктів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?