Випускники російської снайперської школи приїхали на Донбас - вбивають беззахисних
Категорія
Україна
Дата публікації

Випускники російської снайперської школи приїхали на Донбас - вбивають беззахисних

Випускники російської снайперської школи приїхали на Донбас - вбивають беззахисних
Джерело:  online.ua

Штаб ООС повідомив сумні новини з Донбасу: недалеко від Мар'їнки снайпер влучив у мирного жителя, пенсіонера, який в результаті загинув 18 грудня біля свого будинку. За словами української розвідки, на Донбас прибули "випускники російської снайперської школи", щоб скласти "іспити" - вони тренуються, безжалісно вбиваючи беззахисних українців, передає ONLINE.UA.

"Російський снайпер вбив мирного жителя на одній з крайніх вулиць Мар'їнки. Більшість будинків у цьому районі зруйновані. Військові медики намагалися повернути чоловіка до життя, але це було марно. За кілька хвилин чоловік помер на місці біля власного подвір’я", - йдеться в повідомленні штабу.

Розвідка України пояснює, що активізація ворожих снайперів тут не випадкова, адже нещодавно на Донбас з Росії заїхали випускники снайперської школі. І зараз поблизу Мар’їнки вони складають свої іспити та відточують стрілецькі навички.

Сусідка загиблого розповідає, що чоловіка звали Михайло, йому було 57 років. Пенсіонер як і завжди сидів на лавці біля свого подвір’я, коли в спину влучив ворожий снайпер. Куля застрягла у животі.

"Думаю, що Михайло у пошуках допомоги пройшов десь метрів з десять після поранення, бо там залишилося його взуття", - розказує жінка.

На жаль, це не єдині факти аморальних дій снайперів РФ. 25 листопада у Мар’їнці внаслідок обстрілу було поранено місцеву жінку. Вона йшла по вулиці з малою дитиною.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, офіційний представник України у ТКГ Леонід Кучма повідомив невтішні новини після переговорів з офіційною Москвою. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?