Віра Савченко грубо відшила тих, хто критикує сестру: в соцмережах обурені
Категорія
Політика
Дата публікації

Віра Савченко грубо відшила тих, хто критикує сестру: в соцмережах обурені

Віра Савченко грубо відшила тих, хто критикує сестру: в соцмережах обурені

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра Савченко, коментуючи переговори Наді з ватажками ДНР і ЛНР, порадила суспільству заткнутися, оскільки всі дії депутата нібито спрямовані на звільнення українських полонених.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Обозреватель".
Відповідаючи на прохання прокоментувати звинувачення, які звучать на адресу Савченко через переговори з бойовиками, Віра сказала: "Ми це не коментуємо. Буде офіційна заява Надії в другій половині дня".
Говорячи про негативну реакцію суспільства на подібні переговори, Віра Савченко підкреслила: "Реакцію суспільства робите ви (ЗМІ - ред.). Ви зробили з Наді перевертня. Але як тільки Надя вийшла з полону, її завданням було витягнути з полону всіх інших. Вона говорила про те, що треба домагатися, щоб наші хлопці були на волі".

Читайте також: Це стаття: мережу розбурхали чутки про переговори Савченко і ватажків ДНР-ЛНР
Віра додала, що всі дії Надії узгоджені з "українськими службами", в тому числі зі Службою безпеки України.
У той же час, нагадаємо, радник голови СБУ Тандит заявив, що спецслужба не знала про поїздку Савченко в Мінськ.
"Думаю, суспільство заткнеться. У кожного своя робота. Все", - резюмувала Віра Савченко.
Соцмережі в шоці.





Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні народний депутат Надія Савченко записала відеозвернення до ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?