Вирішуватимемо самі: в Україні висміяли рішення Радбезу ООН
Категорія
Події
Дата публікації

Вирішуватимемо самі: в Україні висміяли рішення Радбезу ООН

Вирішуватимемо самі: в Україні висміяли рішення Радбезу ООН
Джерело:  online.ua

З ініціативи української сторони Рада Безпеки Організації Об'єднаних Націй засудила використання важкого озброєння на Донбасі і висловила підтримку територіальній цілісності України, при цьому в мережі висміяли заяву Радбезу.

Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter постійного представництва України в ООН.


У заяві Радбезу ООН відзначається, що Радбез висловлює серйозну заклопотаність через небезпечне загострення ситуації на сході України і закликає до негайного повернення до режиму припинення вогню.


"Члени РБ ООН засуджують використання на лінії зіткнення в Донецькій області озброєнь, заборонених Мінською угодою, які призводять до загибелі і поранень людей, в тому числі мирних жителів", - сказано в ухваленій на закритому засіданні Ради безпеки ООН заяві.


Також зазначається, що члени Радбезу висловили повну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України і наголосили на необхідності суворого дотримання резолюції 2202 (2015), яка затвердила "Пакет заходів з імплементації Мінських угод".


При цьому в мережі з'явився влучний жарт на тему практичної користі для України від рішень ООН.


«ООН: Як, Ви не розумієте??? Якщо і це не змінить ситуацію - ми підемо на крайні заходи!!! Ми створимо комісію, оголосимо слухання, проведемо розслідування! І через півроку буде просто кровище - ми зберемо брифінг і оголосимо осуд агресору! Україна: Гаразд, пішла вирішувати свої проблеми сама», - іронізують в мережі.



Віталій Медведєв: Остання фраза радує.


Кравцов Сергій: Так це давно потрібно було зрозуміти - "Україна: Гаразд, пішла вирішувати свої проблеми сама".


Володимир Моргун: Уже не смішно. Криза світових інститутів, що забезпечують безпеку, в наявності. Але не зовсім вірно їх повністю дискредитувати. Навіть шкідливо.


Катерина Лукіна: Але останню фразу ми так і не сказали(


Як повідомляв ONLINE.UA,

на Донбасі 1 лютого загинуло двоє українських військовослужбовців, ще двоє бійців отримали поранення

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?