Вірменія озвучила свої втрати в Карабасі: з'явилося нове відео із зони боїв
Категорія
Світ
Дата публікації

Вірменія озвучила свої втрати в Карабасі: з'явилося нове відео із зони боїв

Вірменія озвучила свої втрати в Карабасі: з'явилося нове відео із зони боїв
Джерело:  РІА Новини

В ході боїв в Нагірному Карабасі загинули 18 вірменських військовослужбовців, ще 35 поранені, заявив в суботу президент Вірменії Серж Саргсян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"За наявною на даний момент інформацією, в ході бойових зіткнень з азербайджанськими збройними силами загинули 18 вірменських військовослужбовців, 35 - поранені", - заявив Саргсян в ході засідання Ради національної безпеки.


"З моменту відновлення режиму перемир'я в 1994 році це самі широкомасштабні бойові дії, які спробував здійснити Азербайджан. Завдяки своєчасним діям вірменських сил, стало можливим не тільки взяти ситуацію під контроль, але і нанести противнику суттєві втрати", - додав глава Вірменії.


Раніше  керівник прес-служби міністерства оборони Азербайджану Вагіф Дяргахли заявив, що втрати азербайджанської сторони складають 12 осіб. Він також зазначив, що ситуація на лінії фронту залишається напруженою. Також повідомлялося, що азербайджанська сторона втратила один вертоліт Мі-24 і один танк, що підірвався на міні.


У мережі з'явилося також відео підбитого азербайджанського вертольота.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?