Вирок екс-бійцям "Торнадо": у Луценка розповіли деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Вирок екс-бійцям "Торнадо": у Луценка розповіли деталі

Вирок екс-бійцям "Торнадо": у Луценка розповіли деталі
Джерело:  ГПУ

У ГПУ оприлюднили статті, за якими  7 квітня в Оболонському райсуді Києва були визнані винними екс-бійці роти "Торнадо".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генпрокуратури України.


Читайте також: Екс-бійців "Торнадо" затримали в Дніпрі: опубліковані фото


Руслан Онищенко був визнаний винним за статтями про опір працівникові правоохоронного органу, самовільне присвоєння звань службової особи, організацію злочинної групи, доведення до самогубства, насильницьке задоволення статевої пристрасті, незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне позбавлення волі або викрадення людини, - і засуджений до 11 років позбавлення волі з позбавленням звання лейтенанта міліції.


Микола Цукуров, - за статтями про викрадення транспортного засобу, вимагання, розбій, викрадення документів, - був засуджений до 9-ти років позбавлення волі з позбавлення звання лейтенанта міліції.


Данило Ляшук, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, доведення до самогубства, присвоєння документів, - був засуджений до позбавлення волі на 10 років.


Ілля Холод, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, насильницьке задоволення статевої пристрасті, доведення до самогубства, присвоєння документів, - засуджений до 9 років 6 місяців позбавлення волі.


Микита Кущ, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, насильницьке задоволення статевої пристрасті, - засуджений до 9 років позбавлення волі.


Борис Гульчук, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, присвоєння документів, - до 9 років позбавлення волі.


Максим Глєбов, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, доведення до самогубства, присвоєння повноважень, - до 9 років позбавлення волі.


Читайте також: Боєць "Торнадо" виступив з гучним визнанням: у Луценка розповіли деталі


Анатолій Пламадяла, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, присвоєння документів, - до 8 років позбавлення волі.


Юрій Шевченко, - за статтями про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, тортури, - до 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку тривалістю 3 роки та з позбавленням звання - молодший сержант міліції.


Роман Іваш, - за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, - до 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку тривалістю 2 роки та з позбавленням звання - молодший сержант міліції.


Андрій Демчук, - за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, - до 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку тривалістю 2 роки та з позбавленням звання - молодший сержант міліції.


Микита Свиридовський, - за статтею про незаконне позбавлення волі або викрадення людини, - до 5 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку тривалістю 2 роки та з позбавленням звання - молодший сержант міліції.


Як повідомляв ONLINE.UA,  один з обвинувачених екс-бійців "Торнадо" Юрій Шевченко визнав свою провину за трьома з чотирьох інкримінованих йому статей КК України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?