Вищі сили натякають: в мережі обговорюють відгук Путіна на смерть найстаршого з Романових
Категорія
Світ
Дата публікації

Вищі сили натякають: в мережі обговорюють відгук Путіна на смерть найстаршого з Романових

Вищі сили натякають: в мережі обговорюють відгук Путіна на смерть найстаршого з Романових
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін висловив співчуття щодо  смерті князя Дмитра Романова, спадкоємця останнього російського царя Миколи II.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


Російський лідер відправив вдові князя Феодорі Романовій телеграму: "Протягом всього свого життя він зберігав нерозривний духовний зв'язок з Батьківщиною, вніс великий внесок в поширення за кордоном знань про історію та культуру нашої країни, про спадщину і традиції Російського імператорського дому".


"Щира любов до Батьківщини і свого народу виявлялася в активній благодійній та меценатській діяльності Димитрія Романовича, в його зусиллях, спрямованих на розвиток міжнародного гуманітарного співробітництва. Благодійний фонд родини Романових надавав безкорисливу допомогу дітям-сиротам, інвалідам, ветеранам, - також говориться в тексті послання. - Росія пишається нашим видатним співвітчизником. Світла пам'ять про Димитрія Романовича Романова назавжди збережеться в серцях тих, хто знав і цінував цю чудову людину".


У соцмережах прокоментували відгук Путіна на смерть найстаршого з Романових. Так, користувач з ніком Магистр Иода написав: "Помер старший з Романових, 100-річчя революції, вищі сили немов натякають Путіну. Ще й його підігрівач крісла Медведєв на Миколу II схожий, якщо бороду відростить".




FI IF: "Насправді, поточна ситуація нагадує часи царювання Миколи Павловича, брата Олександра Павловича, позамежна корупція серед чиновників, зарубіжні військові операції то там, то сям".


Читайте також: Путін не справжній? Соцмережі схвилювала непомітна деталь на прес-конференції


No Pasaran!: "А цар-то несправжній".


Дипломат з Нью Йоркської дачі: "Царьок" самозванець висловив співчуття справжнім і поваленим".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в окупованому росіянами Криму, в місті Євпаторія було встановлено пам'ятник Миколі Другому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?