Вісім військових ЗСУ відхилились від маршруту та потрапили у полон
Категорія
Україна
Дата публікації

Вісім військових ЗСУ відхилились від маршруту та потрапили у полон

Вісім військових ЗСУ відхилились від маршруту та потрапили у полон
Джерело:  online.ua

Вісім військовослужбовців Збройних сил України, які слідували на вантажному автомобілі в районі Новотроїцького Донецької області, відхилилися від маршруту, потрапили на окуповану територію, їх затримали бойовики, повідомляє повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр Операції об'єднаних сил.

«Повідомляємо, що, за попередньою інформацією, сьогодні зранку вісім військовослужбовців Збройних сил України зі складу об'єднаних сил, рухаючись на вантажному автомобілі в районі населеного пункту Новотроїцьке, відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово-окуповану територію, де були затримані бойовиками збройних формувань Російської Федерації», – йдеться в повідомленні ООС на сторінці в соцмережі Facebook.

Зазначено, що командування ООС вживає всіх можливих заходів для визначення місця перебування та повернення українських військовослужбовців.

«Військова прокуратура внесла зведення до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань та проводить слідчі дії», – йдеться в повідомленні ООС.

Нагадаємо, що за минулу добу кількість обстрілів значно знизилась. Однак троє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?