Вислати з Землі: в мережі обговорюють плани нових санкцій для Росії від США
Категорія
Світ
Дата публікації

Вислати з Землі: в мережі обговорюють плани нових санкцій для Росії від США

Вислати з Землі: в мережі обговорюють плани нових санкцій для Росії від США
Джерело:  Reuters

У мережі обговорюють рішення американських сенаторів представити законопроект про впровадження "всеосяжних" санкцій відносно Росії у відповідь на хакерські атаки, які могли вплинути на вибори в США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Сенатор-республіканець Джон Маккейн заявив, що підтримає ініціативу своїх колег-демократів Бена Кардіна і Роберта Менендеса про застосування нових санкцій проти Росії.
Сенатори поки не конкретизували змісту пропонованих заходів, але відзначили, що нові законодавчі ініціативи будуть виходити за межі санкцій щодо російських дипломатів і розвідувальних органів РФ, про які минулого тижня оголосив Білий дім.

Читайте також: У Трампа зробили тривожну заяву щодо санкцій проти Росії
Користувачі мережі прокоментували нове рішення США про обмежувальні заходи стосовно Росії.





Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі обговорюють рішення Міністерства фінансів США про включення до списку санкцій "списку Магнітського" російських чиновників, підозрюваних у вбивстві колишнього розвідника РФ Олександра Литвиненка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?