Вислужився: Путін вручив орден знаменитому режисерові, соцмережі кепкують
Категорія
Світ
Дата публікації

Вислужився: Путін вручив орден знаменитому режисерові, соцмережі кепкують

Вислужився: Путін вручив орден знаменитому режисерові, соцмережі кепкують
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін нагородив орденом Дружби Еміра Кустуріцу, сербського кінорежисера і музиканта, відомого підтримкою сучасної російської політики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Медузу».
У відповідному указі Путіна відзначається, що Орден присуджено Кустуриці «за значний внесок у зміцнення дружби і співпраці між народами, збереження і популяризацію російської мови і культури за кордоном».
Емір Кустуріца неодноразово висловлювався на підтримку Володимира Путіна.
На початку 2014 року, незадовго до анексії Криму, Кустуріца заявив, що «Росія повинна захистити росіян, які живуть в Україні».
У грудні 2014 року Кустуріца повідомив, що хотів би зняти фільм на території окупованого Криму.
При цьому в соцмережах новина про нагородження Кустуріци вже викликала бурхливу реакцію.




Slava Fochenkov: Штірліц ще не був так близько до провалу.


«Емір Кустуріца зовсім "ватяним" став. Тепер отримує медаль від Путіна. Після смерті Путіна ці нагороди будуть як чорна мітка», - коментує в Twitter користувач «Vitalij».



Як повідомляв ONLINE.UA, в липні в Києві був скасований благодійний концерт "Любов рятує світ", на якому повинен був виступити сербський музикант і кінорежисер Емір Кустуріца, відомий проросійськими симпатиями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?