Виступ Порошенка вдарив по курсу рубля
Категорія
Світ
Дата публікації

Виступ Порошенка вдарив по курсу рубля

Виступ Порошенка вдарив по курсу рубля
Джерело:  online.ua

Курс рубля в ході торгів Московської біржі 18 серпня різко впав після слів президента України Петра Порошенка про збереження значної ймовірності загострення збройного конфлікту на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на slon.ru.
Порошенко в ході поїздки до Львівської області припустив, що ситуація на сході України може загостритися.
«Повномасштабного російського вторгнення по всіх азимутах ми абсолютно не виключаємо. Ми готові, наші збройні сили, дати відсіч ворогу - і на сході... і уздовж адміністративного кордону з Кримом», - заявив Порошенко.
До 15:25 за московським часом біржовий курс долара підскочив до 64,14 рубля, а курс євро - до 72,57 рубля. При цьому на початку сесії валюта США торгувалася по 63,49 рубля, а валюта ЄС - по 71,9 рубля.
До 16:40 за Москві рубль знову зміцнився. Угоди з доларом відбувалися по 63,73 рубля, а з євро - по 72,12 рубля.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  радник президента Петра Порошенка Юрій Бірюков заявляв, що можливість впровадження воєнного стану в Україні у зв'язку із загостренням на Донбасі існує, але поки для цього немає достатніх причин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?