Виступав за Україну: Джигурда здивував розповіддю про скандал в ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Виступав за Україну: Джигурда здивував розповіддю про скандал в ДНР

Виступав за Україну: Джигурда здивував розповіддю про скандал в ДНР
Джерело:  Instagram

Бойовики так званої ДНР позбавили російського актора і шоумена Микиту Джигурду "громадянства" після того, як він запропонував їм провести референдум і перейменувати "республіку".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Джигурди.
Зокрема, актор розповів, що, отримавши паспорт ДНР", він почав переконувати бойовиків, що їм варто зробити акцент на тому, що ДНР є частиною України.
Також Джигурда запропонував перейменувати ДНР у "ДНРУ" — Донецьку народну республіку України. Крім того, він виступив за введення бойовиками двох державних" мов - російської та української.
Читайте також: Розбірки клоунів: конфуз з Джигурдою у ДНР насмішив соцмережі
За його словами, ці пропозиції були спрямовані на те, щоб бойовики перестати бути сепаратистами в очах українців і всього світу.
За словами Джигурди, "влади" відповіли йому, що ДНР – не Україна, а частина "Новоросії".
"Я запропонував провести референдум з цього приводу. В результаті Захарченко оголосив вручення мені громадянства ДНР технічною помилкою", — резюмував шоумен.


Як повідомляв ONLINE.UA, незабаром після отримання "паспорта" Джигурда заявляв про своє бажання представляти ДНР на Євробаченні у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?