Віталій Кличко назвав перевагу брата в бою з чемпіоном світу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Віталій Кличко назвав перевагу брата в бою з чемпіоном світу

Віталій Кличко назвав перевагу брата в бою з чемпіоном світу
Джерело:  online.ua

Легенда суперважкої ваги Віталій Кличко вважає, що його брат Володимир має незаперечну перевагу в бою з чемпіоном світу IBF Ентоні Джошуа. Кличко-старший переконаний, що це досвід Володимира.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Віталій Кличко сказав в коментарі Sky Sports.
"У Володимира вже великий досвід боїв на стадіонах, перед величезною аудиторією, тоді як для Джошуа це буде в новинку. Для Володимира подібні поєдинки - нічого особливого", - підкреслив Віталій Кличко.
Дивіться: Суперник Кличка показав силу свого страхітливого удару: з'явилося відео
Також Віталій Кличко зазначив, що Володимир надмотивований на бій з Джошуа.
"Багато хто думає, що м'язи важливі в боксі. Це не так. Все тут, у голові. Володимир більш сфокусований зараз, ніж на протязі багатьох років. Він знає, що від цього бою залежить дуже багато чого. Звичайно, я очікую гарного виступу від Володимира, і, звичайно, йому потрібно перемагати", - сказав Віталій Кличко.

Читайте: Немає факторів, які дозволять Джошуа перемогти Кличка - промоутер
Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня на стадіоні "Уемблі". На кону буде три титули чемпіона світу в суперважкій вазі - WBA, IBF і IBO.
ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?