Вивернуті персонажі: в Україні розповіли, як Савченко допомагає ватажкові ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Вивернуті персонажі: в Україні розповіли, як Савченко допомагає ватажкові ДНР

Вивернуті персонажі: в Україні розповіли, як Савченко допомагає ватажкові ДНР
Джерело:  online.ua

Подорож народного депутата Надії Савченко на окупований Донбас, під час якої вона побувала у макіївській колонії, де утримуються українські бранці

, показала вивернуту логіку, котру використовує російська ФСБ, аби допомогти ватажку бойовиків ДНР Олександру Захарченко.


Таку думку у своєму блозі на ONLINE.UA висловив політтехнолог Олексій Голобуцький.
"Формат експлуатації Савченко ФСБ стає зовсім вже сюрреалістичним. Це дійсно якийсь збочений Керролл з його Божевільним Капелюшником та іншими вивернутими персонажами", - підкреслив він.
За його словами, "страдниця-полонена, ув'язнена честі рветься до своїх начебто мучителям-тюремникам, називає їх милими і чудовими людьми – в противагу злісною й кривавої української влади, яка ціною купи компромісів і величезних зусиль у всіх можливих міжнародних структурах домоглася її звільнення".


Читайте також: Опальні ватажки ДНР розлютились через візит Савченко у Донецьк

"Один з терористів відкрито заявляє про образу:  чого це її так посилено охороняюють, а їх – вбивають чи, як мінімум, дозволяють вбивати?! Чого це вони, а не Савченка — "зрадники"? І їх ніхто не пустить до "полонених героїв "Новоросії" в катівні СБУ". Це Стрєлкову так потопталися по ніжній душевної організації, якщо хто не встиг почитати", - додав Голобуцький.


Також він зазначив, що Стрєлков "згадав і "пряник", за який бореться Захарченко, — всього лише легітимація Україною його "поганяла" — "глави окремих районів Донецької області".


"Манафорт Януковича на главу Донецької ОДА просуває, виявляється, ФСБ – Захарченка... І як тут не виглядати синю гусеницю з кальяном?.." – додав він.


При цьому "сценарій розвивається далі, за тим же божевільним правилами – недарма Іноземцев журився поверненню методологів в адміністрації Путіна, це якраз їх зрушеному стилі (згадайте кампанію Яценюка в стилі "бойового кролика" — це як раз зразок творчості "з розширеним свідомістю")".


"Кілінкаров (пам'ятаєте, був такий двинутий на всю голову комуніст на ім'я Спиридон?) приєднався до озвучених Савченко тез: ті, хто хочуть миру, — їдуть, як Надя, на переговори, а от українська влада від початку хотіла війни (і напала на мирний Донбас)", - додавил він.


Читайте також: Подорож Савченко на Донбас: з'явилася дуже скандальна деталь

При цьому політтехнолог відзначив, що "Савченко заявила за результатами "дружнього візиту" до катам, що українським полоненим "сухо, тепло, і годують добре, показують українські телеканали".
"Тобто, українська влада безжально вбиває (як водиться, особливо жінок і дітей", "Градами" і "Півоніями"), тоді як чудові хлопці-терористи душевно піклуються і всіма силами шукають миру і взаєморозуміння", - зазначив Голобуцький.
При цьому, як висновок з поїздки Савченко: "давайте жити дружно", забудемо тортури і вбивства, зруйновані міста, вивезені в РФ заводи, віджату власність, збройний напад на державу, посягання на суверенітет, держзраду, проігноруємо поранених та інвалідів, вдів та сиріт".
"А зробимо знову майже як було: Донецьку і Луганську області, на чолі з такими "героїчними" лідерами терористів. А, так – ще Україна компенсує знищене РФ і терористами майно і надасть пільги УБС "бійцям "Новоросії" (читали історію з життя? "А чому мого сина не взяли на бюджет і не призначили стипендію?! Йому ж належать пільги, він "ополченець"!")", - припустив він.
Голобуцький зазначив, що все це — "обдовбаний план упоротых методологів Щедровицького, який старанно нав'язують і нам, і всьому світові".
"Але ми-то ще в своєму розумі. І світ начебто теж. І, незалежно від того, з якого боку гриба сьогодні або завтра відкусить кремлівський карлик, наша задача – перемогти і захистити свою землю", - резюмував він.

Більше  читайте на ONLINE.UA - Савченко в гостях у терористів: новий безумний план Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?