Виявилося це не жарт - в Ілона Маска виникли проблеми з незвичайним ім'ям сина
Категорія
Світ
Дата публікації

Виявилося це не жарт - в Ілона Маска виникли проблеми з незвичайним ім'ям сина

Виявилося це не жарт - в Ілона Маска виникли проблеми з незвичайним ім'ям сина
Джерело:  online.ua

Планам глави Tesla Ілона Маска і співачки Граймс щодо того, щоб назвати новонародженого сина ім'ям "X Æ A-12 Musk" не судилося збутися. Як виявилося, що мільярдер не жартує і дійсно хоче назвати сина дивним ім'ям у вигляді незвичайного шифру, але це зробити неможливо через закони США. Адвокат з питань сімейного права Девід Гласс пояснив, що придумане Маском ім'я для сина не є технічно незаконним, але воно не буде визнано дійсним державою, передає ONLINE.UA з посиланням на People.

"У Каліфорнії ви можете використовувати тільки 26 символів англійської мови в імені вашої дитини. Таким чином, у вас не може бути чисел, римських цифр, наголосів, умлаутів або інших символів або смайликів. Хоча апостроф для імені, подібного «О'Коннор», прийнятний ", - пояснив адвокат Маска.

Гласс каже, що якщо Маск і Граймс заповнили свідоцтво про народження сина в лікарні із зазначенням імені "X Æ A-12 Musk", то його відхилять і попросять виправити внесені дані на коректне ім'я хлопчика.

"У них є можливість оскаржити відхилення заяви на свідоцтво про народження, але малоймовірно, що його розглянуть і затвердять. Батьки тільки витратять час", - переконаний адвокат.

Нагадаємо, кілька днів тому Ілон Маск заявив, що назве свого новонародженого сина "X Æ A-12", чим викликав бурхливу реакцію в соціальних мережах. Користувачі почали розшифровувати цю комбінацію, намагаючись здогадатися, яке ж ім'я дав дитині мільярдер. Коли ж мати малюка Граймс пояснила сенс повідомлення Маска, багато передплатників прийшли до висновку, що глава Tesla і епатажна співачка дійсно не жартують і хочуть назвати сина вкрай незвично.

"X - це невідома змінна. Æ - це ельфійське написання Ai (любов і/або штучний інтелект). A-12 - це попередник нашого улюбленого повітряного судна SR-71. Ніякої зброї, ніякого захисту, чиста швидкість. Відмінно проявляє себе в битві , але при цьому не заподіює шкоди. A - також відноситься до «Archangel», моєї улюбленої пісні ", - пояснила Граймс значення імені їх з Маском сина.

Нагадаємо, Ілон Мак став батьком в шостий раз 4 травня. Співачка Граймс народила йому сина. Крім новонародженого хлопчика у Ілона Маска є п'ятеро синів від першого шлюбу з Жюстін Вілсон - двійнята Ксав'єр і Гріффін, а також трійнята Кай, Саксон і Демієн. Для Граймс (справжнє ім'я - Клер Еліс Буше) це перша дитина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ілон Маск раптово вирішив продати все своє майно, чим розлютив свою вагітну наречену Граймс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?